Zarówno zielone, jak i białe szparagi zawsze prezentują się wspaniale, a na dodatek wyśmienicie smakują! Jeżeli w tym momencie zastanawiacie się, co może łączyć  markę Purmo z gotowaniem szparagów to śpieszymy z odpowiedzią – ciepło oraz kolor! Ciepło, które w znaczeniu dosłownym jest nam potrzebne nawet w wiosenne, lecz czasem chłodniejsze dni oraz ciepło, które tworzą ludzie wspólnie szykujący potrawy i delektujący się nimi przy kuchennym stole. A więc  zaprosiliśmy kameralną grupę dziennikarek wnętrzarskich do zapoznania się z dekoracyjnymi grzejnikami Purmo (także w kolorze zielonym!) oraz do wspólnego gotowania szparagów pod wodzą nietuzinkowego kucharza Pawła Kibarta –  finalisty 2. edycji popularnego programu Top Chef. Zobaczcie galerię zdjęć, która świetnie oddaje ciepły klimat  naszych warsztatów! 🙂